1. Home
 2. >
 3. Rólunk

Rólunk

Leidecker and Partner Kft. építész iroda Budapest szívében.

Rólunk, munkafolyamatainkról és jövőképünkről
Amiben segíteni tudunk építészeti projektje során

Önben is felmerült már

 • Hogyan takaríthatna meg minimum 20%-ot az építészeti beruházása költségein az ingatlan tervezése során?
 • Tart tőle, hogy már a telekválasztásnál elveszítheti a kontrollt a tervezett építési büdzsé felett?
 • Rosszul érzi magát a gondolattól, hogy a folyamatos csúszások miatt nem készül el időben a tervezett épülete?
 • Félelemmel tölti el annak eshetősége, ha tervezett ipari létesítményében nem indulhat el időben a gyártás, nem tudja hol raktározni a termékeit, illetve nem lesz képes elindítani a tervezett szolgáltatását sem?

Építész iroda, ahol a tervezés és kivitelezés megbízásával nyugodt lehet a felsoroltakat illetően – olvasson tovább, miért.

Vállalkozásunkat nemzetközi építészeti projektekben is komoly tapasztalattal és referenciákkal rendelkező két kiváló szakember alapította. Ingatlanfejlesztési megbízások során szerzett sokéves gyakorlatunk kiterjed mind az építészeti tervezés, mind pedig a kivitelezés szintjére.
Mi garantáltan megoldjuk a problémáit mind a tervezés mind a kivitelezés oldalon is.

 • Ebből következően, bizalommal fordulhat hozzánk, amennyiben építész tervező irodát keres,
 • illetve akkor is, ha teljes építési projektirányításra van szüksége a beruházása megvalósításához,
 • és komplex, tervezés + kivitelezés projekteket is vállalunk.

Leidecker & Partner: Építészeti tervezés | Építési projektirányítás

Küldetésünk

Mit jelent számunkra az építészeti tervezés és projektmenedzsment?

Sokkal többet, mint pusztán mérnöki feladatokat, illetve a kivitelezés során a folyamatok megvalósítását és ellenőrzését. A megbízás, illetve a közös munka sarkalatos pontja a bizalom és a minőségi teljesítés.

 • Ez a két tényező, amire elsősorban szükség van ahhoz, hogy egy kereskedelmi építési projekt sikerrel záruljon.

Számunkra az építési projektmenedzsment több, mint a tervezési és építési folyamatok megvalósítása és ellenőrzése. A közös munkát a bizalom, a megbízhatóság és a minőség jellemzi, és ezek a tényezők jelentősen hozzájárulnak az ipari, kereskedelmi építési projektek sikeréhez. Ügyfeleinket az ötlet validálásától a sikeres megvalósításig kísérjük.
Szolgáltatásunk magában foglalja az Ön kívánságainak megfelelő műszaki, építészeti tervezést, a lehetséges koncepciók kidolgozását, ideértve az előre meghatározott költségvetési tervek betartásának biztosítását. A projekt végrehajtása során mi vagyunk a kapcsolat Ön és a projekt többi résztvevője között. Ebben a kapcsolatban a hatékony kommunikáció és a tapasztalt szervezés a sikeres megvalósítás kulcsa.
A Leidecker & Partner építész tervező és kivitelező irodára az ötletének validálásától egészen a kész épület átadásáig számíthat.

 • Biztosítjuk az Ön elképzeléseinek megfelelő műszaki, építészeti tervezést;
 • a lehetséges koncepciók kidolgozását – ideértve például az építési projektjére vonatkozó, előre meghatározott költségvetési tervek betartásának biztosítását is.
 • A megvalósítás során Ön és a projekt további résztvevői, kivitelezők, szakemberek, alvállalkozók közt mi jelentjük a kapcsolatot;
 • ez pedig a sikeres projektzárás érdekében nemcsak mérnöki és kivitelezői szakértelmet igényel részünkről, hanem szervezési feladatokban szerzett tapasztalatot és hatékony kommunikációs folyamatokat is.

Leidecker & Partner építész tervező iroda Budapesten

Átlátható, professzionális modell, hogy építési projektjét sikerrel zárja

Sokéves tapasztalatunkat egy, a piacon egyedi, hatékonyság-alapú projektirányítási modellben is hasznosítottuk. Ez az OPEN BOOK, ami alapján a munkánkat végezzük. Célja, hogy megbízóink építési projektje elejétől a végéig problémamentesen és költséghatékonyan valósulhasson meg, sikeres épület-átadással.

Az OPEN BOOK modell lépései:

 • generál tervezés – koncepció-, engedélyes, kiviteli és gyártmánytervek elkészítése,
 • anyagkiírás elvégzése,
 • alvállalkozói lista egyeztetése,
 • alvállalkozók megversenyeztetése,
 • piaci banch mark információinkkal a legjobb árakat érjük el,
 • professzionális műszaki támogatást adunk,
 • elkészítjük az építési projekt kivitelezési ütemtervét, amelyet be is tartatunk,
 • elvégezzük a műszaki ellenőrzést és az elszámolásokat,
 • amennyiben igényli, segítséget nyújtunk finanszírozási kérdésekben is.

Ennek eredményeként Ön elejétől a végéig biztonságban tudhatja projektjét, és végül olyan épület kulcsait veheti át, amelyet elképzelt – mindezt extrém ráfizetések és csúszások nélkül!

Jövőképünk

Egyértelmű célunk, hogy minden hozzánk beérkező építési projektet a lehető legkiválóbb eredménnyel valósítsunk meg – ugyanúgy építész tervező, mint kivitelező irodaként. A Leidecker & Partner építész iroda nemcsak folyamatos és megingathatatlan minőségbiztosításra törekszik a komplex építészeti tervezési és végrehajtási folyamat során, hanem az építészmérnök munkatársak által személyre szabott és egyéni segítségnyújtásra is.

Jövőképünket meghatározza az építészet iránti szenvedély, illetve az ügyfeleink felől beérkező igények magasszintű megértése. A modern és kiemelkedő színvonalú szakmai tudás megközelítésünkben alapvető jellemzők, hiszen mi csak akkor lehetünk elégedettek, ha ügyfeleink is azok a közös munka eredményeként. És nemcsak a jelenben, hanem az átadást követően évek múltán is, amikor örömmel dolgoznak a közreműködésünkkel felépített létesítményben. Építészeti terv, amely megbízható,  professzionális tervezői kezekben válik valósággá.