Rólunk

317A6437_honlap

Leidecker Tamás és Kovács Attila

Amiben segíteni tudunk

Önben is felmerült már

  • hogyan takaríthatna meg minimum 20%-ot a beruházási költségeken?
  • hogy akár már a telekválasztásnál elveszítheti a kontrollt a tervezett büdzsé felett?
  • hogy a folyamatos csúszások miatt nem készül el időben az épület? Nem indulhat el a gyártás, nem tudja hol raktározni a termékeit, nem tudja elindítani a tervezett szolgáltatását?

Vállalkozásunkat nemzetközi projektekben is nagy tapasztalattal rendelkező, két kiváló szakember alapította, akik sokéves gyakorlattal rendelkeznek ingatlanfejlesztési projektek menedzsmentjében, mind tervezési, mind kivitelezési oldalon.

Mi garantáltan megoldjuk a problémáit:

Küldetésünk

Számunkra az építési projektmenedzsment több, mint a tervezési és építési folyamatok megvalósítása és ellenőrzése. A közös munkát a bizalom, a megbízhatóság és a minőség jellemzi, és ezek a tényezők jelentősen hozzájárulnak az építési projektek sikeréhez. Ügyfeleinket az ötlet validálásától a sikeres megvalósításig kísérjük.

Szolgáltatásunk magában foglalja az Ön kívánságainak megfelelő tervezést, a lehetséges koncepciók kidolgozását, ideértve az előre meghatározott költségvetés betartásának biztosítását. A projekt végrehajtása során mi vagyunk a kapcsolat Ön és a projekt többi résztvevője között. Ebben a kapcsolatban a hatékony kommunikáció és a tapasztalt szervezés a sikeres megvalósítás kulcsa.

Jövőképünk

Célunk, hogy minden építési projektet a lehető legkiválóbb eredménnyel valósítsunk meg. Nem csak a folyamatos és megszakíthatatlan minőségbiztosításra törekszünk a teljes tervezési és végrehajtási folyamat során, hanem arra is, hogy személyre szabott és egyéni segítséget nyújtsunk Ügyfeleinknek.

Partnereink egyéni igényeinek megértése, a szenvedély és a szaktudás mind megközelítésünk alapvető jellemzői. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha azok az emberek is azok, akik közös munka eredményeként létrehozott ingatlant használják, benne dolgoznak vagy ott élnek – még a megvalósításuk után sok évvel is.

Építész tervező iroda Budapesten.

Keressen bennünket bizalommal!