Leidecker and Partner Kft – építész iroda

Rólunk

317A6437_honlap

Leidecker Tamás és Kovács Attila

Amiben segíteni tudunk

Önben is felmerült már

  • hogyan takaríthatna meg minimum 20%-ot a beruházási költségeken?
  • hogy akár már a telekválasztásnál elveszítheti a kontrollt a tervezett építési büdzsé felett?
  • hogy a folyamatos csúszások miatt nem készül el időben az épület? Nem indulhat el a gyártás, nem tudja hol raktározni a termékeit, nem tudja elindítani a tervezett szolgáltatását?

Vállalkozásunkat nemzetközi projektekben is nagy tapasztalattal rendelkező, két kiváló szakember alapította, akik sokéves gyakorlattal rendelkeznek ingatlanfejlesztési projektek menedzsmentjében, mind épületek tervezése, mind a kivitelezés során.

Mi garantáltan megoldjuk a problémáit mind a tervezés mind a kivitelezés oldalon is.

Küldetésünk

Számunkra az építési projektmenedzsment több, mint a tervezési és építési folyamatok megvalósítása és ellenőrzése. A közös munkát a bizalom, a megbízhatóság és a minőség jellemzi, és ezek a tényezők jelentősen hozzájárulnak az ipari, kereskedelmi építési projektek sikeréhez. Ügyfeleinket az ötlet validálásától a sikeres megvalósításig kísérjük.

Szolgáltatásunk magában foglalja az Ön kívánságainak megfelelő műszaki, építészeti tervezést, a lehetséges koncepciók kidolgozását, ideértve az előre meghatározott költségvetési tervek betartásának biztosítását. A projekt végrehajtása során mi vagyunk a kapcsolat Ön és a projekt többi résztvevője között. Ebben a kapcsolatban a hatékony kommunikáció és a tapasztalt szervezés a sikeres megvalósítás kulcsa.

Jövőképünk

Célunk, hogy minden építési projektet a lehető legkiválóbb eredménnyel valósítsunk meg. A Leidecker and Partner építész iroda nem csak a folyamatos és megszakíthatatlan minőségbiztosításra törekszik a teljes építészeti tervezés és végrehajtási folyamat során, hanem arra is, hogy személyre szabott és egyéni segítséget nyújtsunk Ügyfeleinknek építészmérnök munkatársainkkal.

Partnereink egyéni igényeinek megértése, a szenvedély az építészet iránt valamint a modern építészeti szaktudás mind megközelítésünk alapvető jellemzői. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha azok az emberek is azok, akik közös munka eredményeként létrehozott ingatlant használják, benne dolgoznak vagy ott élnek – még a megvalósításuk után sok évvel is.

Leidecker and Partner építész iroda Budapest.

Keressen bennünket megadott elérhetőségünk egyikén és beszéljük meg a részleteket!

Keressen bennünket bizalommal!