1. Home
 2. >
 3. Szolgáltatások
 4. >
 5. Építési projektmenedzsment

Építési projektmenedzsment

Összehangolt együttműködés, műszakilag szakmailag felkészült irányítás és felügyelet.

Az építési projektmenedzsment olyan szakértői szolgáltatás, amely Önnek segít az építőipari projektek hatékony és zökkenőmentes szervezésében. Professzionális háttérrel és tapasztalattal rendelkező csapatunk gondoskodik arról, hogy az építés, lebonyolítás és műszaki ellenőrzés szakszerűen és határidőre történjen.

Építési Projektmenedzsment

Miért Válassza Az Professzionális Projektmenedzsmentet?

Az építési projektmenedzsment kulcsfontosságú a sikeres projekt megvalósításához. Miért bízná a feladatokat a saját cégén belül, amikor nincs meg a szükséges szakmai tudás, hogy hatékonyan válaszoljon az előforduló problémákra? Nem garantált, hogy az építési projektet leghatékonyabban összegező építőipari projektmenedzsment modell áll rendelkezésre, és az összköltségek is meglehetősen magasak lehetnek.

Mit Kell Fontolóra Venni Az Építési Projektmenedzsment Felelősei Kiválasztásakor?

 • Műszaki Háttér és Szakértelem: Az építési projektmenedzsment felelőseinek rendelkezniük kell műszaki tudással és képeseknek kell lenniük mérnöki javaslatok megfogalmazására.
 • Kivitelezői Ajánlatok Elemzése: Az építőipari projektmenedzsment felelőse képesnek kell lennie az ajánlatok értékelésére mind műszaki, mind pénzügyi szempontból. Ez lehetővé teszi a legjobb döntések meghozatalát az alvállalkozók kiválasztásában.
 • Folyamatszemlélet: Az építési projekt felelőseinek lépésről lépésre kell meghatározniuk az egyes kivitelezési feladatokat és azok helyét a folyamatban.
 • Visszakövethetőség és Visszakereshetőség: Az adminisztráció és dokumentáció helyes vezetése elengedhetetlen az építési projekt sikeréhez, és segíti az alvállalkozók ellenőrzését és felelősségre vonását.

Az Építőipari Projektmenedzsment Szolgáltatásunk

Az Open Book modell egy átlátható és ügyfél-központú projektmenedzsment modell, amelyet hatékony kommunikációra építünk. Rendelkezünk a szükséges mérnöki háttérrel és az építési projektmenedzsment előnyeivel, miközben költséghatékony megoldást kínálunk. Alvállalkozókat az Ön projektjének megfelelően választunk, és akár 20-30% megtakarítást is elérhet az építési projekt során.

Az Open Book Projektmenedzsment Lépései

 • Alvállalkozói Lista Egyeztetése: Az alvállalkozók kiválasztásában közreműködünk, és segítünk elkerülni a negatív tapasztalatokat.
 • Alvállalkozók Versenyeztetése: Az ajánlatok közvetlenül a gyártóktól érkeznek, így elkerülhetők a közvetítők költségei.
 • Piaci Benchmark Információk: Rendelkezünk piaci információkkal, amelyek segítenek az optimális árak elérésében.
 • Műszaki Támogatás: Profi műszaki támogatást biztosítunk az építési folyamat során.
 • Ütemterv Készítése: Egyértelmű ütemtervet készítünk, és figyeljük az alvállalkozók teljesítését.
 • Műszaki Ellenőrzés: Az építés során folyamatosan ellenőrizzük a műszaki szempontokat és az elszámolásokat.
 • Finanszírozás: Ha szükséges, pénzügyi támogatást is nyújtunk

További Figyelemmel Kísérjük

Munkavédelmi szabályokra és a beruházói érdekek védelmére is odafigyelünk. Döntéselőkészítő tanácsadásokkal segítünk, és képviseljük az érdekeiket az adminisztratív és műszaki folyamatok során.

Ha Ön építőipari projektmenedzsment szolgáltatásra van szüksége, kérje ajánlatunkat, és segítünk a projektje hatékony megvalósításában, legyen szó csarnok építésről, ipari épületek tervezéséről vagy egyéb nagy volumenű projektekről.