1. Home
  2. >
  3. Szolgáltatások
  4. >
  5. Kiegészítő szolgáltatások

Kiegészítő szolgáltatások

Professzionális Tanácsadás és Menedzsment

Vállalkozásunk számos kiegészítő szolgáltatást kínál, hogy segítse Önt a sikeres projektmenedzsmentben és üzleti tevékenységének optimalizálásában.

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK - Professzionális Tanácsadás és Menedzsment

Az alábbiakban részletesen ismertetjük kiegészítő szolgáltatásokat:

  1. Szerződés Menedzsment és Jogi Tanácsadás: A szerződések hatékony menedzselése és a jogi tanácsadás elengedhetetlen az üzleti sikerhez. Szakértő csapatunk segít a szerződések felülvizsgálatában, megkötésében és követésében, hogy minimalizálja a kockázatokat és maximalizálja a hasznot.
  2. Pályázatírás és Finanszírozás: Ha projektje finanszírozást igényel, segítünk pályázatok elkészítésében és finanszírozási lehetőségek felkutatásában. Tapasztalatunk révén növeljük esélyeit a pályázatok sikeres elnyerésére.
  3. Finanszírozási Tanácsadás: Pénzügyi tervezés és finanszírozás terén nyújtunk tanácsokat, hogy biztosítsuk projektje számára a megfelelő pénzügyi forrásokat és optimalizált költségstruktúrát.
  4. Közbeszerzési Tanácsadás és Műszaki Támogatás (FIDIC Mérnöki Tevékenységek): A közbeszerzési folyamatok és műszaki tevékenységek terén segítünk a hatékony tervezésben, végrehajtásban és ellenőrzésben, beleértve a FIDIC irányelvek alkalmazását.
  5. Fedezetkezelővel Kapcsolatos Feladatok Ellátása: Ha fedezetkezelőre van szüksége, szakértőink kezelik az ehhez kapcsolódó feladatokat, hogy pénzügyi biztonságot nyújtsunk projektjének.
  6. Due Diligence: Üzleti tervek és tranzakciók előtt végzünk alapos elemzést és vizsgálatot (Due Diligence). Ennek során felmérjük a kockázatokat és lehetőségeket, hogy Ön tudatos döntéseket hozhasson.

Ezen kiegészítő szolgáltatások segítenek Önnek az üzleti tevékenység hatékonyabb és sikeres irányításában. Bízzon szakértő csapatunkban, és lépjen velünk kapcsolatba, hogy részletesen megbeszéljük projektjét és az Ön specifikus igényeit.